Diskuse

Němci opevňují vánoční trhy. Ale hranice zůstávají otevřené.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

Já jsem psal na obdobné téma (http://pavelliprt.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=574771) ještě, než došlo k tomu činu v Berlíně. A také jsem se ptal, proč se takto chová paní Merkelová.

Vypadá to, že buď paní kancléřka se soustředí na příští volby nebo tomu opravdu nerozumím.

1 0
možnosti
MP

To opevňování je naprostý nesmysl, protože to zabraňuje jen jednomu typu teroristické akce. Stačí, aby se mezi dav vmísil sebevražedný atentátník, a masakr je hotový. A tomu se nedá zabránit ani detekčními rámy, jsou i nekovové typy výbušnin. Stačí, aby se ti zmetci dostali k antraxu a jiným typům biologických zbraní, a je vymalováno. Islamisté jsou jak rakovina, pár buněk ještě systém eliminuje, ale nadkritické množství už je problém.

A. Merkel není hloupý člověk, ta přece musí vědět, co způsobila ona a jí podobní, jedna bílá růže položená kdesi a jalový proslov nic nevyřeší ani v současnosti, ani budoucnosti:-(

4 0
možnosti
VV

Mate tam malickou chybicku pane Svihaku. Ne Nemci, ale Sachsen v Drazdanech.

0 0
možnosti
AP

Kdo konečně zakáže cestovce Frontex flákat se u libyjského pobřeží a převážet odtud migranty do Itálie?

2 0
možnosti
PB

P10e49t36r 24B52ü10r65g65e27r

21. 12. 2016 9:37

Čemu frau Merkel nerozumí? Odehrál se hnusný zločin, spáchaný pravděpodobně bezvýznamným, polointeligentním frustrátem. Cílem těch, kdož to organizují, je zasít atmosféru strachu a rozvrátit západoevropskou civilizaci, jíž opovrhují. Nastolit středověk. Vždyť Vandalové dokázali vyřešit problém blahobytného Kartága za pouhých pár let....

5 0
možnosti
JS

A proč proti tomu nebojujeme ? Proč si ty frustráty taháme do Evropy bez jakékoli kontroly a spousta dobroserů to dělá ještě s nadšením ?

4 0
možnosti